Best Answer

Base = 115

Percentage = 46

Rate = 40% or 0.4 Base = Percentage/Rate = 46/40% = 46/0.4 = 115

Study guides

☆☆

Q: What is the whole if the part is 46 and the percent is 40?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

To find 40 percent of a value, multiply the value by 0.4. In this instance, 0.4 x 46 = 18.4. Therefore, 40 percent of 46 dollars is $18.40.

40 + 15% = 40*1.15 = 46

Rounded to two decimal places, 107/46 x 100 = 232.61. Therefore, 107 is approximately 232.61 percent of 46.

46/365 = 0.1260..., or, 12.60%. So 12.6% of 365 is 46.

46% ((115)/(250))*100%=46%

Related questions

40 percent of 46 = 92/5 or 18.440% of 46= 40% * 46= 40%/100% * 46= 184/10= 92/5 or 18.4

To find 40 percent of a value, multiply the value by 0.4. In this instance, 0.4 x 46 = 18.4. Therefore, 40 percent of 46 dollars is $18.40.

15%.

46 is 115% of 40

40% of is 2,090.4

142%

40 + 15% = 40*1.15 = 46

It is: (46/115)*100 = 40%

87% of 46 = 0.87 * 46 = 40.02.Assuming you can only score whole marks then you will need to score 41 out of 46 to be certain (although 40 out of 46 would also be rounded up to 87 as the nearest whole percentage, which might be done.)

It is a 15% increase

The amount after the discount is $27.60

46 percent as a percent = 46%

People also asked

Featured Questions