Q: What ratio is 56 to 5 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

56 hours

35 and 21 35/7=5 21/7=3 35+21=56

It is 300 to 720 or 5 to 12 in its simplest form

By dividing both halves of the ratio 32:56 by eight, to get it to its simplest terms, this is equal to 4:7 - or 4 to 7.

When both the measures are in the same units, then the ratio can be calculated. 1 hour = 60 minutes ⇒ 2 hours = 2 x 60 minutes = 120 minutes The ratio of 50 minutes to 2 hours is then: 50 : 120 ⇒ 5 : 12

Related questions

Well, isn't that just a happy little question! The ratio of 56 to 70 can be simplified by dividing both numbers by their greatest common factor, which in this case is 14. So, the ratio simplifies to 4:5. Remember, there are no mistakes in ratios, just happy little simplifications.

It is 1120/100 = 56/5.

The ratio is the fraction 5/14 or the approximate percentage 35.7%.

5 hours/720 hours = 5/720 = 1/144

5 hours in a day means 5/24. Which equals 0.2083

56 hours

56 divided in the ratio 35 = 1.6

35 and 21 35/7=5 21/7=3 35+21=56

6 : 10 = 12 : 20 OR 3 : 5

There are 3 ways. 30/56, 30 to 56, and 30 : 56.

Just convert the 2 hours to minutes. Then you have the ratio:24 minutes : (the equivalent of 2 hours) Which, if you wish, you can then simplify.

The shortest driving time is 5 hours and 56 minutes.