Q: What speed would a car have to move in order to travel 20 kilometers in two hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

If Danny travels 99 Kilometers in one hour then travelling at the same speed he will travel 99 x 4 kilometers in 4 hours, which is 396 kilometers.

Average speed in kilometers per hour is 500/10 or 50.

144

3 hours 150 km / (50 km/hr) = 3 hr

At 30 kilometers per hour, in each hour you will cover 30 km. So after 3 hours you will have covered 3*30 = 90 kilometers.

Related questions

330 kilometers / 4.25 hours = 77.65 kilometers per hour

your average speed is 50 kilometers per

If Danny travels 99 Kilometers in one hour then travelling at the same speed he will travel 99 x 4 kilometers in 4 hours, which is 396 kilometers.

15,000 hours

Average speed in kilometers per hour is 500/10 or 50.

That will obviously depend on the speed. Assume some convenient speed, then divide the circumference (which is about 40,000 kilometers) by that speed. If the circumference is in kilometers, and the speed in kilometers/hour, the time will be in hours.

If 1 hour ===> 40 km, then 2 hours ===> 80 km.

693 km

420

The bus' average speed is two (2) km per minute.

Average speed is 6km/3hr = 2km/hr = 2KPH.

As speed is ratio of distance and time...therefore upon calculating, you will get speed of 4 Km per hour.