Best Answer

Two metres per second !

Lvl 1

really?

Lvl 1

for real

Q: When You arrive in my class 45 seconds after leaving math which is 90 meters away . How fast did you travel?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

You travelled at an average speed of 2 metres per second.

20

450 km = 450000 metres Time = Distance/Speed = 450000/120 seconds = 3750 seconds.

There are 3600 seconds in 1 hour. You would travel 100,000m in 1 hour at that speed. 100,000 / 3600 = 27.77 You would travel almost 28 meters in 1 second.

My daddy is Zlon and he f**k me in the a$s every night

Related questions

You travelled at an average speed of 2 metres per second.

At 25 meters per second a car will travel 100 meters in 4 seconds and 1000 meters in 40 seconds.

It will take 3.3 seconds to travel 44 meters at 48kph.

(4 meters/second)(40 seconds) = 160 meters.

The speed of sound at sea level is 10,208.7 meters per 30 seconds.

(450,000 meters) x (1 second/120 meters) = 3,750 seconds( 1hour 2minutes 30seconds )

it would take 75 seconds

distance = rate * time 1000 meters = 331 meters/second * x seconds x = 1000 / 331 So about 3 seconds.

about 137 meters

3 minutes = 3 * 60 = 180 seconds. 180 seconds * 6 meters/sec = 1080 meters.

2,377.44 seconds to travel 8,450 feet.

8.52 seconds