Best Answer

A car has traveled 195 miles in 3 hours. Find the unit rate.

Lvl 1

357

Lvl 1

WHAT IS THE ANSWER!!!!!!!!

Study guides

☆☆

More answers

Lvl 2

11

Lvl 1

dont have a clue

Q: A car traveled a distance of 195 miles in 3 hours and 15 minutes what is the unit rate?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Distance = Rate * Time Distance = 52.5 mph * 6.75 hours = 354 miles traveled ---------------------------

542 miles in 12 hours and 37 minutes equates to an average speed of 42.96 miles per hour.

The train traveled 180 miles.

DISTANCE + VELOCITY x TIME So if you travel 90 miles in two hours, 90 = velocity x 2 velocity = 45 miles per hour After 7 hours DISTANCE = 45 x 7 = 315 miles

8.45 minutes = 8.45 / 60 minutes per hour = 0.1408 hours speed = distance / time speed = 2 miles distance / 0.1408 hours = 14.2 mph (to nearest tenth)

Related questions

35 miles in 1 hour or 60 minutes 12 minutes is 1/5th of an hour so in 12 minutes the distance traveled should also be 1/5th of the distance traveled in 60 minutes which is 7 miles

The distance from Kansas City, Kansas to Miami, Florida is about 1,465 miles. It'll take about 22 hours 15 minutes.

Distance = Rate * Time Distance = 52.5 mph * 6.75 hours = 354 miles traveled ---------------------------

A flight from Kuala Lumpur, Malaysia to Beijing, China is about 5 hours 53 minutes. The distance traveled would be 2,692 miles.

The flight from Singapore to Perth, Australia, would take 5 hours and 21 minutes. The distance traveled is 2,422 miles.

If you know the distance traveled in a certain time you can calculate the speed. Distance traveled/time = speed. ex. 100 miles traveled in 10 hours 100/10 = 10 miles per hour

480 miles.

200 miles

542 miles in 12 hours and 37 minutes equates to an average speed of 42.96 miles per hour.

Since Speed = Distance Traveled / Time, Time = Distance Traveled / Speed. This means Time = 1600 miles / 60 miles per hour = 26.67 hours.

The train traveled 180 miles.

MPH=distance/time or MPH = (distance x 60) / time It's best to get time in terms of 100 (i.e., 20 mins 20 secs = 20.333 mins) Simple formula for that: minutes + [(seconds x 100)/6000] minutes + [seconds / 60] ( same diff. ) Speed equals miles divided by hours Speed = miles / hours miles = speed x hours hours = speed x miles Where: Speed is mph (miles per hour) Miles are distance traveled Hours are length of time to get there If time less than one hour then divide minutes by 60 to get fraction of an hour.

People also asked

Featured Questions