Study guides

☆☆

Q: How much money is 14 nickels?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

56 nickels is $2.80

350 dollars is 7000 nickels.

How much is 3.6 million nickels in dollars

There are 20 nickels to a dollar. 117 nickels equal 5 dollars 17 nickels.

$2.00

$2 for the nickels (40 nickels) $.50 for the pennies ( 50 pennies)

4 dollars.

$150,000

one dollar

1 nickel = 5 cents therefore 25 nickels = $1.25

1.85

A nickel is 5 cents so 5 * 14 = 70 cents.

how much money is 7dimes and 4nickeis

13 nickels

5000/20 = $250.00

$25.65 = 513 x $0.05

10 quarters 32 dimes and 17 nickels is $6.55

20 nickels = 1 dollar so 500 million nickels = 500 million / 20 = 25 million dollars.

Twenty nickels = a dollar, forty nickels = two dollars, eleven nickels = fifty-five cents, so your total is two dollars fifty-five cents.

A nickel is 5 cents. 29,000 nickels are worth 29000*5 = 145000 cents, or $1450.

A nickel is 5 cents, so 55 nickels = 55*5 = 275 cents, or $2.75

60 cents and 1 4th

There are 20 nickels in a dollar (20 * 0.05 = 1.00).20 nickels per dollar * 14 dollars = 280 nickels280 nickles (:

55 nickels

14 nickels equals 1 inch so 14x 100 = 1400