Best Answer

1 nickel would equal 5 cents. So 70 nickels x 5 socks = ** 350 socks' nickels = $3.50**.

Lvl 3

More answers

Lvl 3

You're answer would be 350

Lvl 2

if i have 70 nickels how much money is that?

Q: How much does 70 nickels equal to?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3,000,000 divide by 20 = $150,000

Well all you do is multiply 11 x 5 and that equals 55

40

one dollar 20 x $0.05 = $1.00

It is $1.15. 4 nickels = .20 1 quarter = .25 7 dimes = .70

Related questions

70ยข

20.55.

800 nickels is equal to $40.

140 nickels is equal to $7.00.

four nickels is 0 dollars and 20 cents.

A nickel is 5 cents so 5 * 14 = 70 cents.

one dollar and 55 cents

A nickel is 5 cents so there are 20 nickels in one dollar. Then 70 dollars would be 20*70 = 1400 nickels.

There are 20 nickels to a dollar. 117 nickels equal 5 dollars 17 nickels.

1.85

74 X .05 = $3.70

No US nickels have ever been pure silver, the "war nickels" of 1942-1945 are 35% silver and are the only nickels to have any silver. Post new question.