Study guides

☆☆

Q: How much time does it take for a bird flying at a speed of 45 kilometers per hour to travel a distance of 1,800 kilo?

Write your answer...

Submit

Related questions

That depends on the speed. Choose a suitable speed, then divide the distance by the speed. If the distance is in kilometers, and the speed is in kilometers/hour, then the time will be in hours.That depends on the speed. Choose a suitable speed, then divide the distance by the speed. If the distance is in kilometers, and the speed is in kilometers/hour, then the time will be in hours.That depends on the speed. Choose a suitable speed, then divide the distance by the speed. If the distance is in kilometers, and the speed is in kilometers/hour, then the time will be in hours.That depends on the speed. Choose a suitable speed, then divide the distance by the speed. If the distance is in kilometers, and the speed is in kilometers/hour, then the time will be in hours.

(3000 km)*(1 hr/65 km) = 46.1 hr

Average speed in kilometers per hour is 500/10 or 50.

The distance is about 150 million kilometers; the speed of light is about 300,000 kilometers/second. If you divide the distance by the speed, you get 8 minutes and 20 seconds.

30 Kilometers is a distance not a speed.

That depends how long you travel at that speed. The general relation is: distance = speed x time On the other hand, to convert from kilometers to meters, just multiply by 1000.

That depends on the speed. If you know at what speed you will travel, divide the distance by the speed.That depends on the speed. If you know at what speed you will travel, divide the distance by the speed.That depends on the speed. If you know at what speed you will travel, divide the distance by the speed.That depends on the speed. If you know at what speed you will travel, divide the distance by the speed.

Are you flying or driving? At what speed are you going to travel. Point to point the distance is 580 miles. Driving the distance is 640 miles. Divide the distance by the speed you will be doing and you have your answer.

we know that , speed =distance /time .. here , speed =100 km /h. distance =503 km . so,time =503 /100 . =5.03 hrrs.

That depends on the speed. After deciding how fast you will travel, divide the distance by the speed to get the time.That depends on the speed. After deciding how fast you will travel, divide the distance by the speed to get the time.That depends on the speed. After deciding how fast you will travel, divide the distance by the speed to get the time.That depends on the speed. After deciding how fast you will travel, divide the distance by the speed to get the time.

As speed is ratio of distance and time...therefore upon calculating, you will get speed of 4 Km per hour.

75 kilometers is not a speed, it is a distance. A speed might be 75 kilometers per hour, 75 kilometers per day, or 75 kilometers per second.75 kilometers is not a speed, it is a distance. A speed might be 75 kilometers per hour, 75 kilometers per day, or 75 kilometers per second.75 kilometers is not a speed, it is a distance. A speed might be 75 kilometers per hour, 75 kilometers per day, or 75 kilometers per second.75 kilometers is not a speed, it is a distance. A speed might be 75 kilometers per hour, 75 kilometers per day, or 75 kilometers per second.

speed = distance/time = 150km/3h = 50km/h

Time = Distance/Speed = 500km/50kmperhour = 10 hours

With current technology, probably a few years. It really depends on the speed; the general relationship (assuming a contast speed) is: distance = speed x time Solving for time: Time = distance / speed Where distance, speed, and time obviously have to be in compatible units (for example, kilometers, kilometers/second, seconds).

When a baseball is hit, the distance it will travel depends on its speed.

Speed=Distance/Time in other words Time=Distance/Speed. 32/60=0.53 hours which is 32 min

Speed = Distance/Time = 60km/1.5h = 40 km per hour

Time = Distance/Speed = 450/90 = 5 hours.

7 hours.

6 Hours

You need to know the speed, to see how long it will take you to travel that distance. Once you know the speed, divide the distance by the speed, to get the time.You need to know the speed, to see how long it will take you to travel that distance. Once you know the speed, divide the distance by the speed, to get the time.You need to know the speed, to see how long it will take you to travel that distance. Once you know the speed, divide the distance by the speed, to get the time.You need to know the speed, to see how long it will take you to travel that distance. Once you know the speed, divide the distance by the speed, to get the time.

Distance/time = speed

Average speed=distance/time=7.5 km/1.5hr=5km/hr

your average speed is 50 kilometers per