Best Answer

There are 3725 of them because 3725/5 = (35+710) => 745

More answers

There are 3725 fifths in 35 + 710.

Q: How many fifths are there in the sum of 35 and 710?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Related questions

There are 35 fifths in 7

710 + 35 = 745

710 is greater than 35

There are 35 minutes

Four fifths of 35 is 28.

6 fifths of 35 is 42.

35 of them.

710 x .35 = 248.5 (1-0.35)*710or0.65*710or710-248.5 = 461.5

thirty-five 35 / 5 = 7 5 fifths = 1 whole then that 5 x 7 = 35

7 hours, 35 minutes 7.58 hours

2/5 of 35 = 14

2/5 of 35 is 14