More answers

Lvl 1

1,620

Q: How many mintes are in 1 day?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

60 mites

54 hours.

there are 60 minutes in 1 hour , so you have to divide 60 by 900 that will give you the answer

1 hour = 60 mintes so 1.38 hours = 1.38*60 = 82.8 minutes

There are: 48*60 = 2880 minutes

Related questions

Assuming that mintes is meant to be minutes, the answer is 1/60 = 0.166...

5,27,040

50 miles subtracted by 60 mintes = -10

how many mintes are given to complete the PLAN test

There are 60mins in a hour. 300/60 = 5. The answer is 5hrs.

1 minute = 60 seconds100 minutes = (100 x 60) = 6,000 seconds

Not possible

one hour and rhundred mintes

3:40

5 mintes

it will take about 5 mintes

Around 15-27 mintes