answersLogoWhite

0


Best Answer

There are: 1440/60 = 24 minutes in 1440 seconds.

User Avatar

Wiki User

8y ago
This answer is:
User Avatar
More answers
User Avatar

Wiki User

8y ago

That is 24 minutes.

This answer is:
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many minutes are in 1440 seconds?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many days are there in 1440 seconds?

1440 seconds is 24 minutes. That is one sixtieth (1/60) of a day.


How many hours is 1440 second?

1440 seconds is 0.4 hours or 24 minutes.


How many seconds in 2 days and 1440 minutes?

That's a total of 259,200 seconds


There are 1440 minutes in 1 day how many seconds are there in 1 day?

86400 minutes


How many seconds are there in 24 minutes?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 24 minutes is equal to 24 x 60 = 1440 seconds.


How many seconds are there in 1440 minutes?

86,400. It's 24 hours.


How many seconds are there in sixty days?

60 days has 1440 hours, 86400 minutes and 5184000 seconds


How many seconds are there in 3 days 50 minutes 3 seconds?

There are 60 seconds in one minute. There are 1440 minutes in one day. Therefore, 3 days 50 minutes 3 seconds is equal to (3 x 1440 x 60) + (50 x 60) + 3 = 262203 seconds.


A watch loses 0.15 second every minute How many minutes will the watch lose in 1 day?

In 1 day, there are 1440 minutes (60 minutes x 24 hours). So, the watch will lose 0.15 seconds x 1440 minutes = 216 seconds in 1 day.


How do you Calculate the number of seconds in a day?

Convert 1 day into smaller units of time until seconds are reached. 1 day = 24 hours ....as 1 hour = 60 minutes then 24 hours = 24 x 60 = 1440 minutes ....as 1 minute = 60 seconds then 1440 minutes = 1440 x 60 = 86400 seconds. 1 day = 86400 seconds


How many day are in 1 normal day?

1 day = 24 hours = 1440 minutes = 86,400 seconds


How many days seconds minutes are in 8 years and one month?

8 years is 2922 days or 4,207,680 minutes or 252,460,800 seconds If the month is 30 days, add that or 43,200 minutes or 2,592,000 seconds. Each day plus or minus is 1440 minutes or 86,400 seconds