Study guides

☆☆

Q: How many nickels in one thousand dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

If that's 50,000 dollars, that's one million nickels.

50 thousand dollars

One dollar is 20 nickels (20*5 = 100) so $10,000 would be 10000 * 20 = 200,000 nickels.

One hundred fifty thousand dollars.

A nickel is worth 5 cents so one dollar is the same as 20 nickels. $1000 would then be 20 * 1000 = 20,000 coins.

20 nickels in one dollar. 20 million nickels in one million dollars.

There are 20 nickels in one dollar. Therefore, one million dollars is equal to 1000000 x 20 = 20000000 nickels.

One U.S. Dollar is equal to one hundred cents, and one U.S. nickel is worth five cents. Therefore there are twenty nickels in a dollar, or forty nickels in two dollars. 20 nickels = 1 dollar 40 nickels = 2 dollars.

One dollar is 20 nickels (100/5) so 50 dollars = 50*20 = 1000 nickels

20 nickels in a dollar so if you have a million dollars you have 20 million nickels.

2000 because: there is 20 nickels in a dollar 100 one dollars in a 100 dollars so... 20 x 100 = 2000

A nickel is 5 cents so there are 20 nickels in one dollar. 125 dollars would then be 20 * 125 = 2500 nickels.

A nickel is 5 cents so there are 20 nickels in one dollar. Then 70 dollars would be 20*70 = 1400 nickels.

One nickel is equal to 0.05 dollars. Therefore, 7 nickels is equal to 7 x 0.05 = 0.35 dollars.

You would have one thousand dollars.

One nickel is equal to 0.05 dollars. Therefore, 4.70 dollars is equal to 4.70 / 0.05 = 94 nickels.

One thousand

720

There are one thousand cents in ten dollars.

A nickel is worth 5 cents so there are 20 (100/5) nickels in one dollar. Thus 100 dollars would be 100*20 = 2000 nickels.

One dollar has 20 nickels, so $4 billion contains 80 billion nickels.

20 nickels is one dollar, so 20*17=340 Nickels.

One nickel = 5¢ = $0.05 → $10,000 = $10,000 ÷ $0.05 = 200,000 nickels

10 dollars

Are you doing your homework? There are 20 nickels in one dollar. So, the number of nickels in 15 dollars is 15 x 20 15 x 20 = 300