Best Answer

350 days.

350 days.

350 days.

350 days.

350 days.

350 days.

350 days.

350 days.

350 days.

350 days.

350 days.

More answers

350 days.

Q: How much days are in 50 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Related questions

350 days are in 50 weeks (50 x 7).There are 350 days in 50 weeks.

350 days in 50 weeks.

Since there are 7 days in one week we can easily calculate how many weeks are in a 50 day period. There are 7 weeks and 1 day in 50 days. 7 Days * 7 Weeks = 49 Days. Since we needed 50 days we can just add on the extra day. 7 Days * 7 Weeks + 1 Day = 50 Days.

7 days = 1 week50 days/ 7 days = 7 weeks + 1 day7 weeks and 1 day

7 x 50 = 350 350 - 7 = 343

7 full weeks

50

7

4 weeks = 28 days.

266 days equals 38 weeks.

50 years = 50 years 50 months = 50/12 = 4.17 years 50 weeks = 50/52 =0.96 years 50 days = 50/365 =0.14 years Total = 55.27 years old

50 days Pentacost is 50 days after Easter -- hence the name.