Best Answer

14 copies

More answers

To find out how many copies the machine can make in 1 minute, divide the total number of copies by the total time taken. In this case, 742 copies รท 53 minutes = 14 copies per minute.

Lvl 1

Thank you this for school

Lvl 1

104

Q: If copy machin can make 742 copies in 53 minutes how many copies can the machin make in 1 minute?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Natural Sciences

The place where you make copies is typically called a "copy center" or a "copy shop."

The copy number reflects the average number of copies of a certain plasmid inside a host cell. The higher the copy number, the more efficient the plasmid is at replicating itself. Researchers using plasmids as vectors usually choose high copy number plasmids as their vectors since you can get a large number of plasmids from relatively fewer cells in less time.

A nucleolus is like a copy machine because it is responsible for producing and assembling components for ribosomes, which are essential for protein synthesis in cells. Just like a copy machine makes copies of documents, the nucleolus helps make copies of the RNA and proteins needed for ribosome assembly.

All copy machines can process colored copy paper. If you are making copies of text the results should be good. However, copying color photos onto colored paper can give strange results.

Yes, HEB stores often offer copy services. You can check with your local HEB store for more information on their specific copy services and pricing.

Related questions

The copy machine would make 165 copies if it makes 44 copies per minute and 3 minutes and 45 seconds has past.

You need to convert the minutes and seconds, to minutes. Then you can divide the 165 copies by the number of minutes.

3.25 minutes. :)

It would be 117 copies.

253

154 coppies. (28 x 5.5 - 28 a minute, and there are five and a half minutes)

220

At 1 copy every two seconds, that is 30 copies per minute/ 1000 / 30 = 33 minutes and 15 seconds to complete the entire job.

207/36 = 5.75 minutes = 5minutes 45seconds

40 copies = 8 minutes 40/40 copies = 8/40 minutes 1 copy = 12seconds 100 copies = 12 x 100 = 1200 seconds = 20 minutes (1200/60) it will take 20 minutes to make 100 copies

They can make 1,200 copies in 10 minutes. 480:4 120:1 1,200:10

44 x 4 = 176 copies15 seconds = Quarter (1/4) of a minute1/4 x 44 = 11 copiesTotal copies = 176 + 11 = 187 copies