More answers

If there are 12 months in one year, how many months are in 2 years? There are 12 times 2 which is 24 - you can also get the same answer by adding 12 and 12.

Q: Is 2 years equal to 14 months?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Two years are greater than 14 months. Since there are 12 months in one year, 2 years would be equal to 24 months. Therefore, 24 months (2 years) is greater than 14 months.

2 years=24 months

If 1 year is equal to 12 months, then 24 months is equal to 2 years.

A fortnight is equal to 14 days (or two weeks). Thus, a 7 month period would be equal to 14 fortnights. The math: 7 months = 28 weeks 1 fortnight = 2 weeks 28/2 = 14 fortnights.

12 + 12 + 9 = 33 2 years 9 months

Related questions

Two years are greater than 14 months. Since there are 12 months in one year, 2 years would be equal to 24 months. Therefore, 24 months (2 years) is greater than 14 months.

Yes

2 years=24 months

It is 5 years and 2 months.

14 months = 1 year and 2 months or 12/12 years.

If 1 year is equal to 12 months, then 24 months is equal to 2 years.

26 months is equal to two and one-sixth(2 1/6) years.Twenty-six months is equal to two years and two months.

Each year is 12 months long. 2 times 12 is 24 months. 24 is more than 14.

A fortnight is equal to 14 days (or two weeks). Thus, a 7 month period would be equal to 14 fortnights. The math: 7 months = 28 weeks 1 fortnight = 2 weeks 28/2 = 14 fortnights.

Since there are 12 months in one year, 12+12=24 months (2 years) with an additional 8 months (to equal 32 months); this means your baby is 2 years and 8 months old

12 + 12 + 9 = 33 2 years 9 months

63 years, 2 months, 14 days