Best Answer

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

It will be a Friday. It will also be 10:45am.

Q: What day is 72 hours after 10.45 am Tuesday?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

72 hours after any time on Tuesday is the same time on Friday. If you go back 72 hours, you are at the previous Saturday.

There are 24 hours in one day. 24 x 3 = 72 That equals three days. One day is 24 hours, so 72 hours is three days.

There are 72 hours in 3 days because there are 24 in 1 day .

There are 24 hours in a day. 24 multiplied by 3 is 72. 72 hours in 3 days.

72 hours from Sunday at 12am would be Wednesday at 12am. This is because there are 24 hours in a day, so three days would be 72 hours. Starting at Sunday at 12am, you would count 24 hours for each day, bringing you to Wednesday at 12am.

Related questions

72 hours after any time on Tuesday is the same time on Friday. If you go back 72 hours, you are at the previous Saturday.

Friday 8pm

What is 72 hours from Saturday at 8:11 in the morning

tuesday

3 days1 day = 24 hours72 hours:= 72 hours * 1 day/24 hours= 72/24 days= 3 days

What is 72 hours from Friday at 9:30 am to Monday 5:30 am

There are 24 hours in one day. 24 x 3 = 72 That equals three days. One day is 24 hours, so 72 hours is three days.

There are 24 hours in a day. 24+24 = 48 48+24 = 72 72 hours is three days.

There are 72 hours in 3 days because there are 24 in 1 day .

today is tuesday will the pills still be in my system on thursday

24 hours / day 72 / 24 = 3 days 4 days is greater than 72 hours

There are 24 hours in a day. 24 multiplied by 3 is 72. 72 hours in 3 days.