answersLogoWhite

0


Best Answer

It would be 8:30.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2017-05-01 09:35:05
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Science

20 cards

Who is known as the first African American scientist

What is Luis Alvarez's cultural background

What was Benjamin Banneker's ethnic background

Which scientist used mathematical knowledge to calculate the exact measurement of the meter

โžก๏ธ
See all cards
3.79
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
171 Reviews
More answers
User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2017-05-02 00:28:38

8:30

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What does 7 45 plus 45 minutes equal?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What is 711 plus 45 mintues equal?

7:11 + 45 minutes is 7:56.


What does 7 45 plus 30 minutes equal?

8:15


625 pm plus 45 minutes equals?

Adding 45 minutes to 6:25pm gives 7:10pm.


What is 7 hours and 17 minutes plus 29 hours and 19 minutes plus 8 hours and 26 minutes?

This equals 45 hours and 2 minutes.


What plus 7 equles 45?

It is 38 plus 7 equals 45


How long do you cook a 20 lb turkey in the oven at 375?

45 minutes at 350F plus 7 minutes per pound = 140 + 45 = 185 minutes = ~3 hours


What is 5 hours and 14 minutes plus 7 hours and 50 minutes equal?

It equals 13 hrs. And 4 minutes


What is 7 hours and 45 minutes in decimal form?

1 hour = 60 minutes, so 45 minutes = 45/60 hour ⇒ 7 hours 45 minutes = 7 + 45/60 hours = 7 + 3x15/4x15 hours = 7 + (3 ÷ 4) hours = 7.75 hours


What is 8 hours and 30 minutes subtract 45 minutes?

7 hours 45 minutes.


What is 7 plus 9 equal?

7 plus 9 equal 16


What is 15 minutes before 8 o'clock?

7:45


What does 7 plus 7 plus 7 equal?

21


What is 2 hours and 60 min plus 7 hours and 30 minutes equal to?

10.5 hours


what is 7 plus 7 divided by 7 plus 7 times 7 minus 7 equal?

7 plus 7 divided by 7 plus 7 times 7 minus 7 is equal to 50.


What is 7 plus 7 plus 7 equal?

7 + 7 + 7 = 21


What is 7 plus 45?

52


How many hours is 7 times 45 minutes?

7 x 45 minutes = 315 minutes60 minutes = 1 hour315 / 60 = 5 hours 15 minutes.


How many hours is 7.30 to 10.15?

From 7:30am to 10:15am is 2 hours and 45 minutes. From 7:30am to 10:15pm is 14 hours and 45 minutes. From 7:30pm to 10:15pm is 2 hours and 45 minutes. From 7:30pm to 10:15am is 14 hours and 45 minutes.


How many hours from 730 to 615?

From 7:30am to 6:15pm is 10 hours and 45 minutes. From 7:30pm to 6:15am is 10 hours and 45 minutes. From 7:30pm to 6:15pm is 22 hours and 45 minutes. From 7:30am to 6:15am is 22 hours and 45 minutes.


Is -7 equal to plus 7 in integers?

no if its absolute value of -7 and +7 then its equal


What is fifteen minutes before eight?

That would be 7:45, or a quarter to eight.


How many hours is it between 7 to 1045?

Between 7.00am and 10.45am there are 3.75 hours (i.e. 10.75 - 7; which is equal to 3 hours and 45 minutes).


What is 7 plus 7 equal?

14


What does 5x plus 7 plus 3x equal?

8x + 7


What does 52 minus 45 equal?

7