Study guides

☆☆

Q: What does 84 multiply by 12 equals to?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

12 times 7 equals 84 so it is 84 inches. you multiply by 12 because there are twelve inches per foot

=there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks=

12 x 7 = 84

1 foot equals 12 inches. Therefore, 7 feet multiplied by 12 inches per foot equals 84 inches. You multiply it by 12 inches (12 inches are in a foot), which gets you 84 inches. This was an idiotic question.

12 x 7 = 84

84/7 = 12, so 12 x 7 = 84

because when you multiply 2x2 it =4 then you multiply 4x3=12 then you multiply 12x7=wich you will have your answer 84!

7 x 12 = 84 You can just add 12 to 12 7 times and you'll get 84.

7 x 12 = 84

96

you could multiply 84 by 10 = 840 then multiply 84 by 2 = 168 add these two numbers = 1008

84 feet multiply by 0.3048 to get it in meters multiply by 12 to get it in inches Divide by 3 to get it in yards

People also asked