Best Answer

1km = 1000m

1m = 100cm

16km x 1000m/km = 16000m

16000m x 100cm/m = 1600000cm

More answers

Lvl 1

16000

Q: What is 16 km in cm?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 mile = 1.609344... km ≒ 1.6 km 1.6 km * 10 miles = 16 km So the answer is 16 km, or to be precise, 16.09344 kilometers The formula to convert miles to km 10 mi* 63360 in 1 mi * 2.54 cm 1 in * 1 km 100000 cm = 16.09344 km

The conversion between km and cm are given.The relation is as follows . 1 km=100000 cm. so,converting 10 km to cm, we get . 10 km=1000000 cm . Now,on comparing we get 10 km >1000 cm.

100 cm = 1 m 1000 m = 1 km → 1000 x 100 cm = 1 km → 100000 cm = 1 km → To convert cm to km, divide by 100000 → 86000 cm = 86000 ÷ 100000 km = 0.86 km

80000000 cm is equal to 800 km.

0.05 km = 5,000 cm

Related questions

By unit of length and distance and conversion ,we can say that 1 km =100000 cm 16 km=1600000 cm

Answer: 16 mi. = 25.7495 km Algebraic Steps / Dimensional Analysis Formula 16 mi*63360 in 1 mi*2.54 cm 1 in*1 km 100000 cm=25.749504 km Direct Conversion Formula 16 mi*1.609344 km 1 mi=25.749504 km

16 km is the same as 16000 m

1 mile = 1.609344... km ≒ 1.6 km 1.6 km * 10 miles = 16 km So the answer is 16 km, or to be precise, 16.09344 kilometers The formula to convert miles to km 10 mi* 63360 in 1 mi * 2.54 cm 1 in * 1 km 100000 cm = 16.09344 km

A kilometer (km) is much larger than a centimeter (cm). There are 100,000 cm in one km.

1 km = 100,000 cm so 07 km = 7*100,000 cm = 700,000 cm. Simple!1 km = 100,000 cm so 07 km = 7*100,000 cm = 700,000 cm. Simple!1 km = 100,000 cm so 07 km = 7*100,000 cm = 700,000 cm. Simple!1 km = 100,000 cm so 07 km = 7*100,000 cm = 700,000 cm. Simple!

Yes km is bigger than cm 1 km = 100000 cm

The conversion between km and cm are given.The relation is as follows . 1 km=100000 cm. so,converting 10 km to cm, we get . 10 km=1000000 cm . Now,on comparing we get 10 km >1000 cm.

100,000 cm = 1 km. Therefore, there are 5,000,000 cm in 50 km.

Twelve and a half hours !

1 km = 100000 cm120 km:= 120 km * 100000 cm/1 km= 12000000 cm

1000 m = 1 km 100 cm = 1 m ⇒ 100000 cm = 1 km ⇒ 6 cm = 6 ÷ 100000 km = 0.00006 km