Best Answer

Add the hours, the minutes, and the seconds, separately. If you get 60 or more seconds, you need to "carry over" to the minutes. You do this by subtracting 60 seconds and adding one minute. Similarly, if you get 60 or more minutes, you need to "carry over" to the hours. Here, too, you would subtract 60 from the minutes, and add 1 to the hours.

More answers

4 hours and 3 minutes and 2 seconds.

4 hours 3 minutes 2 seconds.

Q: What is 2 hr 22 min 50 sec plus 1 hr 40 min 12 sec?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

82 minutes = 1 hour & 22 minutes or 4920 seconds or 1.36 hour82 minutes:= 82 min * 60 sec/1min= 4920 secondsor= 82 min * 1 hour/60 min = 1.36 houror= 1 hour + (0.36 hour * 60 min/1 hour) = 1 hour + 22 minutes

n=22 22 +12 34

16x-8x+12 = 78+22 16x-8x = 78+22-12 8x = 88 x = 11

1 min = 60 sec 1 hour = 60 min = 60 × 60 = 3600 sec → 1 sec = 1/3600 hr distance = speed × time = 45 mph × 1 second = 45 mph × 1/3600 hr = 45 × 1/3600 miles = 1/80 mile = 1 chain = 22 yards = 66 feet

== == Volume of the basin = pi x (4.5)2 x 12 cu. ft, where pi = 22 / 7 To fill 1 cu. ft, time = 1 / 5 min So to fill the volume, time = [22/7] x (4.5)2 x 12 x [1/5] min = 152 . 7 minutes approx (by the way, 0.7 min = 0.7 x 60 = 42 sec)

Related questions

-22

60 sec = 1 min 60 min = 1 hr 40 sec = 40/60 min = 2/3 min 2 min 40 sec = 22/3 min = 8/3 min → 2 min 40 sec = 8/3 ÷ 60 hr = 8/3 x 1/60 hr = 2/45 hr speed = distance ÷ time = 15/8 mi ÷ (2 min 40 sec) = 13/8 mi ÷ (2/45 hr) = 13/8 x 45/2 mi/h = 585/16 mph = 369/16 mph ≈ 36.5 mph

82 minutes = 1 hour & 22 minutes or 4920 seconds or 1.36 hour82 minutes:= 82 min * 60 sec/1min= 4920 secondsor= 82 min * 1 hour/60 min = 1.36 houror= 1 hour + (0.36 hour * 60 min/1 hour) = 1 hour + 22 minutes

12 plus 10 = 22

It is: 12 plus 22 = 34

12 hours and 22 minutes

34

n=22 22 +12 34

5 + 1 + 4 + 12 = 22

16x-8x+12 = 78+22 16x-8x = 78+22-12 8x = 88 x = 11

34 = 56

1 min = 60 sec 1 hour = 60 min = 60 × 60 = 3600 sec → 1 sec = 1/3600 hr distance = speed × time = 45 mph × 1 second = 45 mph × 1/3600 hr = 45 × 1/3600 miles = 1/80 mile = 1 chain = 22 yards = 66 feet