More answers

60 - 47 = 13

Q: What is 60 -47 equals?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

47 + 60 = 107

sixty is equal to 10 plus 50, and as 10 equals 50, and 50 equals 79, then it would be fair to assume that 60 equals 50 plus 79, which is 129.

47% of $60.00= 47% * 60= 0.47 * 60= $28.20

They are: 1*47 = 47 which is a prime number

1 minute = 60 seconds so 47 minutes = 47*60 = 2820 seconds.

Related questions

47 + 60 = 107

sixty is equal to 10 plus 50, and as 10 equals 50, and 50 equals 79, then it would be fair to assume that 60 equals 50 plus 79, which is 129.

47% of $60.00= 47% * 60= 0.47 * 60= $28.20

V + 47 - 5V = 287 gather V's together 47 - 4V = 287 subtract 47 from both sides 47 - 47 - 4V = 287 - 47 - 4V = 240 divide both sides integers by - 4 (- 4/ - 4)V = 240/- 4 V = - 60 -----------------check in original equation ( - 60 ) + 47 - 5( - 60) = 287 - 13 + 300 = 287 287 = 287 ----------------checks

60

47/60 Since 47 is a prime number, 47/60 is the fraction.

Divide 47 by 60 and move the decimal point two places to the right: 47/60 * 100 = 78.333%

47+47=94

1 minute = 60 seconds so 47 minutes = 47*60 = 2820 seconds.

They are: 1*47 = 47 which is a prime number

-60

It is simply because 1 hour equals 60 minutes. So, the time 6 less 13 minutes is the same as 5 plus 47 minutes.