Study guides

☆☆

Q: What is 6 percent of 150 plus 10 percent discount?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

It is: 150+15 = 165 words

A 10 percent discount of 140 is a discount of 14 (.10 x 140) Thus after a 10 percent discount, something that costs 140 would now cost 140 - 14 = 126

150% of 10= 150% * 10= 1.5 * 10= 15

10% of 150 is 15

It is a discount of 15.

10% of 150 = 15

10 percent of 1500 is 150.

10 percent discount of 876.06 = 788.454 10% off of 876.06= 10% discount applied to 876.06= 876.06 - (10% * 876.06)= 876.06 - (0.10 * 876.06)= 876.06 - 87.606= 788.454

10% discount on an item marked 30.00 is 3.00

5

36

126

22.5

10% of 1800 is 180.

10% of $127.40 is $1.27

discount =50

150

150

10 percent discount off 876 = 788.410% off of 876= 10% discount applied to 876= 876 - (10% * 876)= 876 - (0.10 * 876)= 876 - 87.6= 788.4

If your item is 50 dollars and the discount is 10 percent, you can divide 50 by 10 which would be five dollars off. It the discount is 20 percent, you can take 5 times 2 which would be 10 dollars off. Always begin by figuring out a 10 percent discount and multiply from there.

90.00

It is 112.50.

10 percent off is 10% discount from the price of something. 10% is 0.10 in decimal.

To compute a 10 percent discount, simply take 90 percent (100 percent minus 10 percent) of the original price. This is .10 x 59.95. Likewise, a 25 percent discount is 75 percent of the original price. So compute .75 x 75.99.

£450 x .10 = £45 discount £450 - £45 = £405 to pay.