    0

# What is the speed of a care that traveled a total of 300 miles in 5 hours?

Updated: 10/19/2022 Wiki User

10y ago

Not sure about the speed of care, but the speed of a car would be Distance/Time = 300/5 = 60 miles per hour.

Not sure about the speed of care, but the speed of a car would be Distance/Time = 300/5 = 60 miles per hour.

Not sure about the speed of care, but the speed of a car would be Distance/Time = 300/5 = 60 miles per hour.

Not sure about the speed of care, but the speed of a car would be Distance/Time = 300/5 = 60 miles per hour. Wiki User

10y ago  Study guides

20 cards

## A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

➡️
See all cards
3.81
3042 Reviews Wiki User

10y ago

Not sure about the speed of care, but the speed of a car would be Distance/Time = 300/5 = 60 miles per hour.   Earn +20 pts
Q: What is the speed of a care that traveled a total of 300 miles in 5 hours?
Submit
Still have questions?  Related questions

36.36 mph

### What is the average speed of a car traveled 160 miles in 2 and half hours?

avg speed is = total distance divided by total time so its 160/2.5= 64miles/hr

40 mph

### How do you calculate average speed over a period of time?

Divide the total distance traveled by the total time elapsed. Hint: If you're looking for miles per hour (miles/hour), divide miles by hours.

40 mph

### A car is traveling at 65 miles per hour on the interstate. What equation shows the relationship between total miles traveled (m) time spent traveling (t) and the car's speed (s) How do I make equation?

The distance traveled (m) is the speed (s) multiplied by the time (t). That ism = stHere t is in hours when m is in miles and speed in miles per hourm = 65t

### If you run one mile drive ten miles and travel sixty miles by boat what is your average speed if each activity took 2 hours?

The average speed is determined only by the total distance traveled and the total time. Thus, the average speed is: (1+10+60) / 6 = 11.83 mph

### If driving seventy miles on a trip and have traveled thirty miles driving a speed of forty miles per hour how many hours will it take to complete the trip?

70m/40mph = 1+3/4 hours total if speed is a constant 40mph (70m-30m)/40mph = 1 hour remaining with above conditions met

### How do you find the average spread?

Average speed is the total distance traveled divided by the elapsed time. A car that travels 60 miles in one hour, stops for one hour and travels 60 miles for another hour, has an average speed of 120 miles / 3 hours, which is 40 mph.

### 80 miles in 2 hours 100 in 3 hours what is the average speed in miles per hour for 5 hours of driving?

Total distance = 80 + 100 = 180 milesTotal time = 2 + 3 = 5 hoursAverage speed = Total distance / Total time = 180 miles / 5 hours = 36 miles/hour

### Is the total distance traveled divided by constant speed eual constant speed?

No. The total distance traveled divided by constant speed is the time interval.

### What is a car's average speed in kilometers per hour if a 90-kilometer trip takes three hours?

Average speed is the total distance traveled divided by the time taken.Average speed = total distance traveled/time taken = 90 km/3 h = 30kph