Best Answer

There is no number that is equivalent since a number is just that - a number. It is NOT a measure of time.

There is no number that is equivalent since a number is just that - a number. It is NOT a measure of time.

There is no number that is equivalent since a number is just that - a number. It is NOT a measure of time.

There is no number that is equivalent since a number is just that - a number. It is NOT a measure of time.

More answers

There is no number that is equivalent since a number is just that - a number. It is NOT a measure of time.

Q: What number is equivalent to 30 120 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 hour = 60 minutes 2 hours = 2 x 60 = 120 minutes 2 hours and 30 minutes = 120 + 30 = 150 minutes

Note that 1 hour = 60 minutes. Then, 2 hours = 120 minutes. Add that by 30 to obtain 150 minutes, which is the same as 2 hours and 30 minutes.

1 hour = 60 minutes 2 hours = 120 minutes 3 hours = 180 minutes . . . 10 hours = 600 minutes 10 hours + 30 minutes = 630 minutes

I believe you are asking how many minutes are in 2 hours and 30 minutes. The answer would be 150 minutes. There are 60 minutes in an hour, so in 2 hours there are 120 minutes, then plus 30 gives you 150.

150 minutes. One hour consists of 60 minutes. Two hours equals 120 minutes. Half of an hour would be 30 minutes. Which brings the total number of minutes in 2 and a half hours to 150.

Related questions

1 hour = 60 minutes 2 hours = 2 x 60 = 120 minutes 2 hours and 30 minutes = 120 + 30 = 150 minutes

It is 30/120.

120 x 100 / 30 = 400

60 km in 30 minutes = 120 km in 60 minutes - ie 120 km per hour

120 x 100 / 30 = 400

1 minute = 60 seconds 1 hour = 60 minutes 2 hours = 120 minutes 120 + 30 = 150 minutes x 60 = 9000 seconds

You would travel 60 km in 30 minutes at 120 km/h

30 is 120% of 25.

the number is 120 and so its 400% of 30

12/30 = 120/300 = 1200/3000 etc.

It is: 30/120 times 100/1 = 25%

Note that 1 hour = 60 minutes. Then, 2 hours = 120 minutes. Add that by 30 to obtain 150 minutes, which is the same as 2 hours and 30 minutes.