Best Answer

Speed = Distance/Time = 60km/1.5h = 40 km per hour

More answers

Lvl 1

5

Q: You travel 60 kilometers in 1.5 hours What is your average speed?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

your average speed is 50 kilometers per

Average speed is 6km/3hr = 2km/hr = 2KPH.

Average speed=distance/time=7.5 km/1.5hr=5km/hr

160.9344 kilometers per hour

200km

Related questions

your average speed is 50 kilometers per

Average speed in kilometers per hour is 500/10 or 50.

Your average speed would be 77.65 kilometers per hour to travel 330 kilometers in 4.25 hours. This is calculated by dividing the total distance by the total time taken to travel that distance.

Average speed is 6km/3hr = 2km/hr = 2KPH.

The bus' average speed is two (2) km per minute.

420

Average speed=distance/time=7.5 km/1.5hr=5km/hr

160.9344 kilometers per hour

If Danny travels 99 Kilometers in one hour then travelling at the same speed he will travel 99 x 4 kilometers in 4 hours, which is 396 kilometers.

200km

15,000 hours

30 kilometers in two hours or 15 kilometers per hour.