Study guides

Q: 15 minutes equals how many seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

15

900 seconds divided by 60 seconds in one minute equals 15 minutes.

54,000 seconds equals 900 minutes or 15 hours.

28 minutes and 7 seconds.

None, there is 60 secs in a minute

Your question is a little vague.. however :- 1/5th of a minute equals 12 seconds. 15 minutes equals 900 seconds.

There are 900 seconds in 15 minutes. (15 minutes is a quarter of an hour) You find this out by multiplying 60 (seconds in a minutes) by 15 (minutes).....HOPE THIS HELPED! :)

240 seconds/(60 seconds/1 minute)/(60 minutes/1 hour) = 1/15 hours

It is 2 minutes and 15 seconds

1 minute = 60 seconds 15 minutes = 15 x 60 = 900 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 15 seconds is equal to 15/60 = 0.25 minutes.

4 minutes and 15 seconds

15 minutes equals 0.25 hours.

135 seconds is equal to 2 minutes 15 seconds.

1 hour 15 minutes is 4,500 seconds.

17 hours 15 minutes is 62,100 seconds.

180.25 minutes in 3 hours 15 seconds.

1minute and 15 seconds or 1.25 minutes

6 minutes and 15 seconds

15 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 2 minutes 15 seconds is equal to 2 x 60 = 120 + 15 = 135 seconds.

910 seconds.

375 seconds.

We already know how many seconds there are in 24 seconds (24), so all we need to calculate is the "15 minutes" part. 1 minute = 60 seconds 15 minutes = (15 x 60) = 900 seconds. Add the extra 24 seconds, total = 924 seconds.

1 minute = 60 secondsTherefore 15 minutes = 900 seconds