120 meters per 20 seconds
what is the speed of a rocket that travels 9000 meters in 12.12 seconds
30 meters in 6 seconds is an average speed of 30 m / 6 s = 5 m/s
The average speed during that period is 500 meters per second.
The average speed is 5 metres per second.
You use the formula speed = distance/time
average speed = total distance / total time 6 m/s
(5 / 0.1) = 50 meters per second.
To get average speed, divide distance travelled by the time. The answer will be in meters/second. If you want to have your result in km/hour, multiply the number of meters/second by 3.6.
Speed = distance/time So speed = 100/5 = 20 Answer: 20m/s.
4m/5s = 0.8 m/s
40 meters/10 seconds = 4 meters per second.