Top Answer

Your question lacks the info necessary to answer it.

How many tickets were sold in total?

What percentage of either student or adult tickets sales were sold?

Your question cannot be answered as written.

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

325 Tickets sold to adults 400 tickets sold to students

700/2 = 350350 - 25 = 325325 adult tickets700 - 325 = 375375 kids tickets

870 + 540 = 1410

Adults: 325 Student: 175

answer is 325 adult tickets were sold ( fmtickets.com )

If A is number of adult tickets, and B is number of student tickets, we get a system of two equations for two unknowns: 4A+2B=2446 A+B=920 By solving this system, we obtain B=617

Let A be the number of adult tickets sold. As 325 tickets in total were sold, the number sold to students was 325 - A. The income from the sale of adult tickets = A x 5 = 5A The income from the sale of student tickets = (325 - A) x 2 = 650 - 2A Total Income = 995 = 5A + 650 - 2A = 3A + 650 3A = 995 - 650 = 345 A = 115, therefore S = 325 - 115 = 210. 115 Adult tickets were sold and 210 Student tickets.

a=# of adult tickets, s=# of student tickets 8a+5s=3475 a+s=500 Solve for s in this equation: s=500-a Now substitute 500-a in for s in the equation 8a+5s=3475: 8a+5(500-a)=3475 8a+2500-5a=3475 3a=975 a=325 ans. There were 325 adult tickets sold.

110

110 students, 90 adults.

237/3= 79 so 79 goes into 237 3 times which means if we add 79 together we would get the number of kids tickets sold and the remaining 79 would be adult tickets sold 79+79=158 158 kids tickets were sold 79 adult tickets were sold

Something is wrong with the math here, if you sold each ticket for only a dollar each, you should have at least 500 dollars but you only have 475. I think someone is flagrantly skimming money in your boxoffice.

x=adult y=student x+y=810 4x+3y=2853 3240-y=2853 y=387 x=423 check: 4*423=1692 3*387=1161 add together 2853 423 adult tickets 387 student tickets

"http://wiki.answers.com/Q/A_school_sold_52_adult_tickets_and_96_students_tickets_to_all_ran_all_school_pasta_dinnerThe_adult_ticket_cost_6_and_the_students_ticket_cost_4_each_Which_amount_is_the_most_reasonable_total" [http://wiki.answers.com/help/answering_questions

Sounds like a system of equations. X = adult ticket Y = student ticket Change all to pennies for convenience. X + Y = 105 300X + 150Y = 25000 -150(X + Y = 105) - 150X - 150Y = - 15750 300X + 150Y = 25000 -----------------------------------add them 150X = 9250 X = 62 adult tickets ------------------------ Y = 43 student tickets -------------------------- Those two prices added together = $250.50 So, we are a little off. I rounded the adult ticket number, but pieces of tickets can not be sold, so check work.

1-Day Park Hopper$940 total ($97 each for adult tickets, $87 each for child tickets)1-Day 1-Park$690 total ($72 each for adult tickets, $62 each for child tickets)

There are several possible solutions. For example, one student may have sold all 895 tickets, and all the other students may have sold nothing.If you want the AVERAGE sales per student, you need to divide the total number of tickets sold, by the number of students (which you didn't specify in the question).

67 adult ticket 58 student tickets total cost $413 total tickets 125 just set up a set of simultaneous equations such as if number of adult tickets is x and number of student tickets is y x+y=125 since 125 tickets are being bought then multiply amount of tickets by ticket cost 4x+2.5y=413 both equations are true so the easiest way to solve it is by solving the first equation first by saying x=125-y plug this new value of x into the second equation by replacing x 4(125-y) +2.5y=413 solve this equation for y then plug the value of y back into x=125-y to find the value for x

7 Adult tickets 13 Child tickets

543

38 x 100/232 = 16.38%

The formula to determine the total money is nA + mC = 1317.50 where n is the number of adult tickets sold and A is the price of the adult tickets and m OS the number of child tickets and C is the price of a child ticket. Substituting in the actual prices we get... eq 1. n*7.50 + m * 3.50 = 1317.50 eq 2. n+m = 205 rearranging eq 2 we get n = 205 - m substituting this into eq 1 we get.. (205 -m) * 7.5 + m * 3.5 = 1317.50 Simplifying we get 1537.5 - 7.5m + 3.5m = 1317.50 1537.5 - 1317.5 = 4m 220 = 4m 55 = m substituting into eqn 2 we get n + 55 = 205 n = 150. Therefor 150 Adult tickets were sold 55 Child tickets were sold

(22*182)+(12*374) = 8492$

10 adults & 10 children's

Total 200 of which students got 120 so percentage is 120/2...