answersLogoWhite

0


Best Answer

Three hours.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-05-18 12:17:16
This answer is:
User Avatar
Study guides

Which type of graph compares parts within a whole

Which of these is a major advantage of a corporation

The goal of basic science is

When constructing a graph where is x labeled

โžก๏ธ
See all cards
4.0
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
5 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: At 60miles per hour how long would it take to travel 180 miles?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many minutes does it take to travel 80 miles if driving at 60miles per hour?

80


What is the distance traveled at a speed of 60miles per hour for 8 hours?

480 miles.


What does speed equal?

Speed (S) is described as the distance traveled (d) over the time (t) it takes to travel from one point to another. For example a car traveling 60 miles in 1 hour would be traveling 60miles/1hour = 60 miles per hour.


What speed is required to travel 60miles in 3 hours?

To find average speed, divide the distance travelled by the time it takes to travel that distance. In this instance, 60 / 3 = 20. Therefore, you would need to travel at an average speed of 20 miles per hour.


How far would bikers travel in 1 hour if they were traveling 8 miles per hour?

Really? ... 8 MILES PER HOUR! The would travel EIGHT MILES IN AN HOUR!


How long will it take to drive 300 miles going 60miles per hour?

60 miles in one hour 300 miles in (300/60) = 5 hours


How long would it take to travel 600 miles?

it depends how fast you travel. if you travel at 600 mph {miles per hour} it would take you 1 hour


How many miles in a hour at 65mph would you travel?

65 miles.


How long would it take to drive 914 miles?

it depends how fast you are driving. If you drove at 60miles per hour for example: 914/60 = 15.23 or 15hours 14min


How long would it take to travel 25 miles at 25 miles per hour?

1 hour.


If a car travels 2 hours how many miles it travel?

It really depends on the speed of the car. If it is traveling at 60 miles per hour, it would travel 120 miles. If it is traveling at 20 miles per hour, it would travel 40 miles.


How far will you go if am driving 60miles per hour for 6 hours?

60 mph * 6 hr = 360 miles.

People also asked