Study guides

Q: How many months are equal to 30 years?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 12 months in one year. Therefore, 30 years is equal to 30 x 12 = 360 months.

There are 12 months in one year. Therefore, 360 months is equal to 360/12 = 30 years.

30 hours 1.25 days 0.041666 months 0.00342465753 years

2 Years can fit in 30 months.

There are 12 months in one year. Therefore, 2.5 years is equal to 2.5 x 12 = 30 months.

30 months = 2 1/2 years

30 years even

It is 30 years!!

1 month= 12 months 30 months = 2 years 6 months= 2 1/2 or 2.5 years

30 months.

30

there are 4 months a year that have 30 days; in four years that is 4 x 4 = 16 30 day months

360

There are 12 months in a year so 12 times 30 = 360 months

Over 6 1/2 months pregnant. About a week off being 7 months,

There are 10 years in a decade. Therefore, 30 years is equal to 30/10 = 3 decades.

Around 1 month, or 30 days.

There are 10.7 months in 321 days if you use a 30 day month.

1 year = 12 months so 3 decades = 3*10 = 30 years = 30*12 = 360 months!

One decade is 10 years so three decades is 30 years. There are twelve months in a year, so 12 times 30 = 360.

165.345 months (30 day months)

A year is 12 months, so 3 years would be 36 months...longer than your 30 months.

12 Months in a year120 months in 10 Years360 Months in 30 years.12 Months * 8 Years = 96 Months360 Months + 96 Months = 456 Months

720 hours is 30 days, which is about 1 month, though of course different months are different lengths.

There are 12 months in one year, meaning there are 30 months in 2.5 years.