Q: How do you write 1 hour and 10 minutes in decimal?

Write your answer...

Submit

Related questions

0.16666 repeating hour

2 hours 10 minutes in decimal form is usually written as 2:10 or 2:10:00

60 minutes = 1 hour, so 24 minutes = 24/60 = 4/10 = 0.4 hours 1 hour 24 minutes equals 1.4 hours when expressed in decimal form.

60 minutes = 1 hour, so 24 minutes = 24/60 = 4/10 = 0.4 hours 1 hour 24 minutes equals 1.4 hours when expressed in decimal form.

4 hours and 10 minutes in decimal form = 4.1667 1 hour = 60 minutes 4 hours and 10 minutes: = 4 + 10/60 = 4 + 1/6 = 4 + 0.1667 = 4.1667

About 1 hour and 10 minutes About 1 hour and 10 minutes About 1 hour and 10 minutes About 1 hour and 10 minutes

10 minutes is 1/6 of an hour.

70 an hour=60 minutes + 10 more = 70 minutes

10 minutes is 1/6 of an hour.

It is 10 minutes before the hour of 3 o'clock.It is 10 minutes before the hour of 3 o'clock.It is 10 minutes before the hour of 3 o'clock.It is 10 minutes before the hour of 3 o'clock.

10:46

There are 60 minutes in 1 hour.Therefore, 70 minutes is 1 hour 10 minutes.

five tenths = 5/10

10% as a decimal is 0.1

60 minutes in one hour plus 10 minutes makes a total of 70 minutes.

9 out of 10 written as a decimal is is: 9/10 = 0.9 as a decimal

1 hour = 60 minutes 10 minutes is 10/60 = 1/6 hour

this is really simple there are 60 minutes in an hour so 60+10= 70 minutes

60 minutes = 1 hour so 10 minutes = 10/60 hours = 1/6 hours.

60 minutes = 1 hour 10 minutes = 1/6 of an hour

Exactly 4 hours and 10 minutes! 4 hours X 60 minutes/hour = 240 minutes 240 minutes + 10 minutes = 250 minutes 10 minutes / 60 minutes/hour = 1/6 hour 4 hours + 1/6 hour = 4 1/6 hour There are 250 minutes or 4 1/6 hour.

3/10 as a decimal is 0.3

O.3 write as a decimal in the tenths

There are: 60+10 = 70 minutes

1 hour = 60 minutes so 10 hours = 10*60 = 600 minutes.There are 10*60 = 600 minutes

Study guides