Study guides

☆☆☆☆☆

Q: How long does it take to travel 29 miles driving 55mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

4.13 hrs

4 minutes 22 seconds.

If you are driving 700 miles at a constant 55 mph, it will take 12.72 hours. To figure out the time it takes to travel, you divide the distance into the speed.

52.8 seconds to travel 4,260 feet @55mph

6 hours?

223÷55 = 4.05 Therefore, 4 hours 5 minutes.

55mph is approx .916 miles per minute. Which is approx 8min 43.2 seconds.

Time = Distance travelled divided by Rate Time = 95 miles/55mph = 1.73 hours Answer: It will take 1.73 hours to travel 95 miles at 55mph.

The total driving time, excluding stops or delays, is 4 hours 27 minutes.

700 / 55 = 12.72 = 12 hours 43 minutes

33mins

At 55mph about 10 hours

36 minutes.

If you drove 20 miles at 55 miles per hour, it would take you 21 minutes 49.09 seconds. This is equal to 21.82 minutes or 0.3636 hours.

depends on how fast your driving

18/55 = 0.327 (to 3 decimal places).The answer is therefore 0.327 hours (to 3 decimal places).(We must assume you meant to write 55mph in your question and I will amend it so).

40 minutes

5 hr 55 min.

1.81 hrs

Divide the distance by the speed to get the answer. 784 miles divided by 55 miles per hour equals 14.2545 hours, or about 14 hours and 15 minutes.

6 hour 10mins approx.

46hours 4minutes 48seconds of actual driving time.

29 hours 5.5 minutes.

Two hours 3 minutes.

10 hours 21 minutes.