Best Answer

250/75 = 10/3 = 3 and 1/3 hours or 3.333 in decimal

Q: How long would it take to travel 250 miles at 75mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Time = Distance/Speed = 10/75 = 0.133... hours = 8 minutes

4.8 hours. That is assuming you don't have to slow down or speed up during that time.

Dividing the distance travelled by the speed gives 175/75 = 2.3 recurring (that is, 2.3333...) hours or 2 hours 20 minutes.

Distance = Rate * Timeso, algebraically,Time = Distance/RateTime = 100 miles/75 mph= 1.33 hours.33 * 60 minutes = ~ 20 minutes1 hour and 20 minutes=================

73 / A = hours of travel time

Related questions

it would take 1.93333333 hours

8 minutes.

7 hours.

That is a simple ratio problem. To travel 103 miles going 75 mph, it would be 103 miles/75 miles/hour, which is 1.37333... * 60 minutes which is 82.4 minutes or 82 minutes and 24 seconds precisely.

Time = Distance divided by Rate Time = 411 miles/75mph = 5.48 hours Answer: It would take 5.48 hours to drive 411 miles at 75mph

99 miles / 75mph = 1.32 hours, or 1 hour and 19 minutes

Time = Distance/Speed = 10/75 = 0.133... hours = 8 minutes

4.8 hours. That is assuming you don't have to slow down or speed up during that time.

50 minutes

11.5 hours.

20 minutes.

forever. you're going 75mph which is over the speed limit, hence you get banned from driving and cant go 79 miles.