Q: How many 60cm pieces can be cut from a ribbon 2.4 meters long?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

I am assuming that you want to know how many lengths that you have. 4 Meters equals 400 cm. 400 divided by 20 equals 20 pieces.

4.68

1 dm = 0.1 m → 2.6 dm = 2.6 × 0.1 m = 0.26 m → 30m ÷ 0.26m/piece = 115 5/13 pieces You can cut 115 pieces 2.6 dm long from a piece of ribbon 30m long and will have a piece 1 dm (left over).

Devide 30 by 4.875 that gives 6 pieces of ribbon 4.875 inches long and 0.75 inches of ribbon left over.

80 m / 0.625 m = 128 pieces

Related questions

30m/2.6dm = 30m/0.26m = 115.3.. ie 115 pieces.

the answer is 58 cm,Or3 meters in two pieces

2 meters / 5 = 0.4 meters. (0.4 meters) * ( 100 cm/meter) = 40 cm

2 inches

I am assuming that you want to know how many lengths that you have. 4 Meters equals 400 cm. 400 divided by 20 equals 20 pieces.

4.68

Two pieces, one 9 inches long and the other 45 inches long. If you meant: How many pieces of ribbon 9 inches long can be cut from a piece 54 inches long, then: 54 inches ÷ 9 inches/piece = 6 pieces.

6 pieces can be made, assuming you lose nothing in the cutting. 9/1.5 = 6.

1 dm = 0.1 m → 2.6 dm = 2.6 × 0.1 m = 0.26 m → 30m ÷ 0.26m/piece = 115 5/13 pieces You can cut 115 pieces 2.6 dm long from a piece of ribbon 30m long and will have a piece 1 dm (left over).

five

Devide 30 by 4.875 that gives 6 pieces of ribbon 4.875 inches long and 0.75 inches of ribbon left over.

If you have 16 yards you can't make a 25 yard long piece. I think you meant how many 25 FEET long pieces. There are 3 feet in one yard. Figure it out.