Q: How many 7 d equal hr?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

what is d over 12 plus 7 times d over 12 equal

let me break it down for you, 7 days (d) = 1 week (w) 7(d) =1(w) 7(d) X 3 =21(d) =3(w) Answer: 21 days to 3 weeks.

Basic formula: D=rt Solve for rate: r=D/t Time must be in hours; 5 min * 1 hr/60 min = .08333 hr r=7mi/.0833hr = 84 MPH (rounded) Alternative method: There are 12 x 5 min in an hour so 12 x 7 = 84 mph

Circumference of a circle is equal to 2(pi)r with r being the radius, or (pi)d with d being the diameter. If we use (pi)d, with d being equal to 7 and (pi) being equal to 3.14159, we get that the circumference is 21.9911485751 inches. This can be rounded to 22 inches.3.14159 * 7in = 21.9911485751in

D=RT D=155 mi R=60 mph T=155/60 hr T=2.58333... hr 2.58333... hr is 2 hours and 35 minutes.

Related questions

Let the distance be d km time = speed/distance The journey to the second town took: t1 = d km ÷ 2.5 km/h = d/2.5 hr = 2d/5 hr The journey back to the first town took: t2 = d km ÷ 3 km/h = d/3 hr The total time is: t1 + t2 = 7 hr 20 min = 7 + 20/60 hr = 7⅓ hr → 2d/5 + d/3 = 7⅓ → (6d + 5d)/(3×5) = 7⅓ → 11d = 7⅓ × 15 → d = ((7×3+1)/3 × 15)/11 → d = (22/3 × 15)/11 → d = 22/11 × 15/3 → d = 2 × 5 = 10 The towns are 10 km apart. Checking: t1 = 10 km ÷ 2.5 km/h = 4 hr t2 = 10 km ÷ 3 km.h = 3⅓ hr t = t1 + t2 = 4 hr + 3⅓ hr = 7⅓ hr 1 hr = 60 min → ⅓ hr = ⅓ × 60 min = 20 min → t = 7 hr 20 min.

D- -7 is the same as D+7 because - -7 = +7

what is d over 12 plus 7 times d over 12 equal

let me break it down for you, 7 days (d) = 1 week (w) 7(d) =1(w) 7(d) X 3 =21(d) =3(w) Answer: 21 days to 3 weeks.

Basic formula: D=rt Solve for rate: r=D/t Time must be in hours; 5 min * 1 hr/60 min = .08333 hr r=7mi/.0833hr = 84 MPH (rounded) Alternative method: There are 12 x 5 min in an hour so 12 x 7 = 84 mph

If -6d = 42 then 6d = -42. then divide by 6, d = -7

Circumference of a circle is equal to 2(pi)r with r being the radius, or (pi)d with d being the diameter. If we use (pi)d, with d being equal to 7 and (pi) being equal to 3.14159, we get that the circumference is 21.9911485751 inches. This can be rounded to 22 inches.3.14159 * 7in = 21.9911485751in

main() { int sec=00,min=00,hr=00; printf("Enter time in seconds"); scanf("%d",&sec); if (sec<60) printf("%d :%d : %d",hr,min,sec); else if(sec>=60) min=int(sec/60); sec=int(sec%60); printf("%d: %d : %d",hr,min,sec); else if (sec>=3600) min=int(sec/60); sec=int(sec/60) hr=int(min/60); printf("%d : %d : %d",hr,sec,min); }

96 hr / 24 hr/day = 96/24 = 4 day

7

7 =(4+4)-(4/4) problem solved :D

Here are some unit conversions you'll need. 24 hours per day (24 hr/d) 365 days per year (365 d/yr) It's a straight multiplication. If you multiply years and hr/d and d/yr you'll be left with hours. Try it.