answersLogoWhite

0


Best Answer

There are 24 hours in a day.

80 hours * (1 day/24 hours) = 3.33 days

0.33 days * 24 hours = 7.92 hours

80 hours is equivalent to about 3.3 days, or 3 days and 8 hours.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-03-12 03:05:21
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides
๐Ÿ““
See all Study Guides
โœ๏ธ
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many days are equivalent to 80 hours?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many hours are in 80 days?

one day has 24 hours so 80 days will have 24x80 = 1920 hours


How many hours are 80 days?

80 days = 1,920 hours.


How many hours are in 3 and a third days?

80 hours


How many days are in 80 hours?

3 days and 8 hours because 24 times 3 is 72. 72+8=80 hours.


80000 hours equals how many days?

80 000 hours = 3 333.33333 days80 000 hours = 9.12636422 years


How long is 80 hours?

Assuming day and night is wanted (24 hours), then 80 hours = 3 days, 8 hours.


If worked 80 hours a week 7 days a week how many hours should have work a day?

Should work 11.5 to 12 hour days.


What is 80 hours?

80 hours is a time interval. It is equivalent to any of the following: -- 2.88 x 1014 nanoseconds -- 288,000 seconds -- 4,800 minutes -- (3 and 1/3) days -- 0.23809 fortnights (rounded to 5 decimal places)


How many weeks is 80 days?

80 days is 11 weeks and 3 days.


How many weeks are in 80 days?

There are about 11.5 weeks in 80 days.


How many minutes are in 80 days?

There are 115,200 minutes in 80 days.


80 years equals how many hours?

80 years = 701,265.022 hours


How many days is in 80 weeks?

there are 560 days in 80 weeks


How many hours are in 80 minutes?

80 minutes = 1.33333 hours


How many weeks in 80 days?

80 days is 11 3/7 weeks.


How many hours would it take to drive 750 miles in a car driving at the speed of 80 mph?

a couple days depends on how many tickets... 7.65 hours


How much is 800 minutes?

80 Hours or 3 and a third days.


How many hours is SSD 1 worth?

80 Hours


How many hours approx is 80 minutes?

1.3333 hours.


How many days for driving 5000 kilometers at 80 miles per hour?

It's a total driving time of 39 hours. Driving for 10 hours a day would take you just under four days.


How many days equals 80 years?

365.25 days in a year 365.35 times 80 = 29,220 days


How many quarter hours are in eighty credit hours?

80 quarter hours equals 53.33 semester hours80 quarter hours equals 53.33 semester hours80 quarter hours equals 53.33 semester hours80 quarter hours equals 53.33 semester hours80 quarter hours equals 53.33 semester hours80 quarter hours equals 53.33 semester hours


How many days does the Carnaval last in Uruguay?

80 days


How many hours do you work as an internist?

about 60 to 80 hours a week


How many hours are there in three two thirds?

I think 80 hours.