Q: How many mintues in 36 seconds?

Write your answer...

300 seconds

200 minutes

there are 11 hours and 40 mintues :)

90 seconds

There are 5 times 60 = 300 seconds

8.5 mintues

900 seconds.

It depends on whether the question refers to 152 days, years, hours, seconds etc.

number of seconds in 36 hours = 129600 seconds36 hours = 36 hours * 3600 seconds/1 hour = 129600 seconds

10 minutes

hmm.. this is a tough one try 10 mintues

36*60*60 = 129,600 seconds

36 minutes is 2,160 seconds.

240 mintues

5 minutes * 60 seconds/minute = 300 seconds300 seconds + 36 seconds = 336 seconds

1 year = 32,556,926 seconds 32,556,926 x 36 = 1,172,049,336 seconds

60 mintues. also, 60 seconds for 1 minute.

I believe it is 2160 seconds.

150

60 (seconds to mintues) x60 (minutes to hours) x24 (hours in a day) 86400 seconds

3 hours and 45 minutes

3 minutes 36 seconds

1 minute and 36 seconds

30,960 seconds.

well 60 times 36 is.....