Study guides

☆☆

Q: How many weeks are in 48 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

= 48 weeks x 7 days = 48 x 7 = 336

1 week = 7 days 48 weeks = 48 x 7 = 336 days

336 days is 48 weeks.

336 days / 7 days per week = 48 weeks

48 days = 6weeks and 6days

336/7 = 48 weeks

There are 48 week in 336 days

7 days = 1 week 342 days = 342/7 = 48.86 weeks (2 dp) or 48 weeks 6 days.

With a month being 28-31 days a 48 week period (336 days) would be approximately 11 months.

340 ÷ 7 = 48 weeks 4 days

There are five business days per week. Given 240/5= 48, 240 days span 48 weeks. Since there are 7 days per week 48 weeks covers 336 calendar days. Therefore, 240 business days = 336 calendar days. This answer excludes holidays, which might add 5 to 10 days if considered.

The mare is pregnant for 335 to 340 days, equal to about 11 months or 48 weeks. 335 to 340 days. (about 48 weeks, or about 11 months)

People also asked

Featured Questions