More answers

Lvl 1

6

Q: 48 days equals how many weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

There are 48 week in 336 days

Each day is 24 hours long. 48/24 = 2 Therefore, 48 hours equals 2 days.

8064

48

12, 48, 306, 1836, 11060 wait i messed up.. i forgot the minutes so it goes months weeks days hours seconds

Related questions

= 48 weeks x 7 days = 48 x 7 = 336

1 week = 7 days 48 weeks = 48 x 7 = 336 days

6 weeks and 6 days.

336 days is 48 weeks.

336 days / 7 days per week = 48 weeks

336/7 = 48 weeks

There are 48 week in 336 days

48 weeks equal one year

7 days = 1 week 342 days = 342/7 = 48.86 weeks (2 dp) or 48 weeks 6 days.

48There are 24 hours in a day2 days = 24 x 2, which equals 48.

48 hours is equals to 2 days 96 hours equals 4 days

Each day is 24 hours long. 48/24 = 2 Therefore, 48 hours equals 2 days.