Study guides

☆☆☆☆☆

Q: If it takes 20 minutes to walk 1 mile what is the miles per hour?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

It takes 12 minutes to run a mile at 5 miles an hour.

1 hour x 60 minutes __________________ = 8.89 minutes/mile 6.75 miles x 1 hour Hour cancels hour, you end up with minutes/mile.

At one mile per hour, it takes 740 minutes.

5 mph is five miles in an hour or 5 miles in 60 minutes. Therefore it takes 60/5 or 12 minutes to travel just one mile.

11 miles per hour = 1/11 hours per mile = 60/11 minutes per mile = 5.4545.. minutes per mile. 11 miles per hour = 1/11 hours per mile = 60/11 minutes per mile = 5.4545.. minutes per mile. 11 miles per hour = 1/11 hours per mile = 60/11 minutes per mile = 5.4545.. minutes per mile. 11 miles per hour = 1/11 hours per mile = 60/11 minutes per mile = 5.4545.. minutes per mile.

1 hour = 60 minutes time = distance ÷ speed = 1 mile ÷ 10 miles/hour = 0.1 hour = 0.1 x 60 minutes = 6 minutes → 10 mph = 6 minutes/mile

There are 60 minutes in an hour, so 60 miles an hour.

60 (minutes/hour) / 9.5 (minutes/ mile) = 6.316 miles per hour

For the above car, speed is=60m/h=60 miles in 1 hour=60 miles in 60 minutesIf the car takes 60 minutes to cover 60 miles,Then, the time duration in which the car covers a mile is=60/60 minutes=1 minuteTherefore, it can be said that it takes 1 minute to do 1 mile in 60 miles an hour.

10 miles per hour.

60 miles per hour = 1 mile per minute. So 12 miles takes 12 minutes.

It takes 4 hours 24 minutes.

1 mile/6 minutes x (60 minutes/hour) = 10 miles per hour

10 minute mile = 1 mile in 10 minutes which is equivalent to 6 miles in 60 minutes - or an hour. Answer: 6 mph.

At 60 miles per hour, you can travel 1 mile in one minute. Sixty miles per is the standard. At 12 miles per hour it takes 5 minutes to travel 1 mile. 60/12 = 5.

If you run a mile in 4 minutes and 32 seconds, you average 13.235 miles per hour.

If you walk one mile in 15 minutes, it means you have a speed of 4 miles per hour.

twenty miles per hour 3 minutes = 1 mile 6 minutes = 2 miles 60 minutes = 20 miles

Eight minutes per mile. This equates to a pace of 7.5 miles per hour.

To go one mile in 9 minutes would take an average speed of 6 2/3 miles per hour (60 minutes/9 minutes to travel 1 mile).

17.14

there are 60 minutes to the hour, so 60/10=6 6 minutes/mile = 10MPH

95 mph is about 0.63 minutes per mile.

1 mile. 6 miles per 60 minutes = 1 mile per ten minutes.

If it takes 39 minutes to travel 2.7 miles it will take 14 minutes 26 seconds to travel one mile.