Study guides

Q: If there are 10 dimes in every dollar how many dimes are in 6 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

10 dimes is one dollar. 80 dimes is 8 dollars

since there are 10 dimes in 1 dollar there are 30 dimes in 3 dollars.

Fourty dimes in four dollars

There are 10 dimes in one dollar, so there are 1,000 dimes in 100 dollars.

a dime = 10 cents, there 10 dimes in a dollar. 55 dollars x 10 dimes = 550 dimes

There are ten dimes to the dollar. Therefore, 150 ÷ 10 = 15 dollars.

1 dollar = 10 dimes so 40 dollars = 40*10 = 400 dimes.

There are ten dimes in a dollar. Therefore, 348 dollars is equal to 348 x 10 = 3480 dimes.

17 dollars is equivalent to 170 dimes. 1 dollar= 10 dimes. 10•17= 170.

10 dimes per dollar so 10 dollars=100 dimes

10 dimes to one dollar. Divide 700 by 10. You have $70.

There are 10 dimes in one dollar. Therefore, 200000 dimes is equal to 200000 / 10 = 20000 dollars.

There are 10 dimes in a dollar, so 10 dollars times 10 dimes would equal 100 dimes.

10 dimes = 1 dollar So 1600 dime = 160 dollars

Even I, as a Brit know there's ten dimes in a dollar - so the answer is ten dollars !

680. there are 10 in 1 dollar

10 to a dollar, 50 to $5.

There are ten dimes in a dollar.100,000 × 10 = 1,000,000 One million dimes

There are 10 dimes in a dollar. 20 x 10 = 200

As you know 10 dimes is a dollar because 10*10 = 100 and 100 = $1 so if you know that 10 dimes is a dollar you have 1.10 or 1 dollar and 10 cents

The answer: $15 Every 10 dimes makes a dollar, so you divide 150 by 10 to find the answer: 150/10 = 15

Ten dimes are Equal to One Dollar. So. Four Million Dimes are equal to Four Hundred Thousand Dollars.

100. There are 10 dimes in 1 dollar, so 10 x 10 = 100.

1 dollar = 10 dimes therefore 5 dollars = 50 dimes.

It takes 10 dimes to make one dollar. Divide 10000 by ten and you get 1000 dollars. $1,000.00