Best Answer

330 miles

Study guides

☆☆

Q: If you travel 60mph how many miles would you have traveled if it took you 5 hours and 30 minutes to travel?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

It all depends on how fast you travel, if you go at 60mph then it will take 713 minutes (or 11 hours 53 minutes)

Time = Distance/Speed = 29/60 hours = 29 minutes.

The train traveled 180 miles.

1.40765 hours

3 hours and 36 minutes.

60+60+60=180 180+20=200

576 divided by 60= 9.6 hours. 9 hours and 36 minutes. Please remember that it is hard to average 60 mph =

190 minutes 3 hours, 10 minutes

7 hours 55 minutes.

220 minutes = 3 hours and 40 minutes.

2 hours 10 minutes.

5 hours 48 minutes.