Study guides

Q: How many weeks equals 208 days?

Write your answer...

Submit

Related questions

208 days are 29 5/7 weeks.

There are 7 days in one week. Therefore, 208 weeks is equal to 208 x 7 = 1456 days.

208 weeks and 5 days.

Since a week is seven days, just multiply by seven.

There are about 208 weeks in 4 years including a leap year but each year has an extra day but a leap year would have two extra days (208 weeks + 6 days about).

There are 52 complete weeks in one year. Therefore, 208 weeks is equal to 208/52 = 4 years.

About 208 as 52 weeks on average, and times 4 = 208 In 4 years there are 365 + 365 + 365 + 366 days = 1461 days, then divide by 7 = 208.714

208 weeks.(basically)

theres 208 weeks!:)

Just under 4 years, as a year is 52 weeks and one day, while a leap year is 52 weeks and 2 days.

212 weeks, but rounded is closer to 213 weeks. Practically any 4 year period has 208 weeks and 5 days. There are 365 days (52 weeks 1 day) in a non-leap year and 366 days (52 weeks 2 days) in a leap year.

208 weeks are in 4 years.

208

208

365 + 365 + 365 + 366 = 1,461 1,461 / 7 = 208.714 208 weeks 5 days

208

208.

624

208

208/16 = 13 13 pounds.

208

13 pints

13 pounds

8 and 2/3 days

208 days