Q: Is 2 years equal to 14 months?

Write your answer...

Submit

Related questions

2 years=24 months

24 months is = to 2 years

Its greater than cause 1 year = 12 months two years would be 24 months and the question is 2 years or 14 months so it would be greater than..

It is 5 years and 2 months.

14 months = 1 year and 2 months or 12/12 years.

If 1 year is equal to 12 months, then 24 months is equal to 2 years.

26 months is equal to two and one-sixth(2 1/6) years.Twenty-six months is equal to two years and two months.

24 months is the same as 2 years. There are 12 months in a year, so you simply have to divide 24 by 12 to find out how many years it is, which in this case is 2.

Each year is 12 months long. 2 times 12 is 24 months. 24 is more than 14.

A fortnight is equal to 14 days (or two weeks). Thus, a 7 month period would be equal to 14 fortnights. The math: 7 months = 28 weeks 1 fortnight = 2 weeks 28/2 = 14 fortnights.

Since there are 12 months in one year, 12+12=24 months (2 years) with an additional 8 months (to equal 32 months); this means your baby is 2 years and 8 months old

It is the equivelent of 14 months old for a human.

25 months is greater than 2 years because there are 12 months in a year and there are two years... you would do 12+12 or 12 times 2 . But you can do either way because they both equal 24. So, 2 years is 24 months.

12 + 12 + 9 = 33 2 years 9 months

There are 12 months in a year. 8 months is less than a year.

There are 12 months in one year. Therefore, 6 years is equal to 6 x 12 = 72 months. Dividing this by 2 gives 72/2 = 36. Therefore, 6 years is 36 times longer than two months.

Yes

63 years, 2 months, 14 days

98 months at the time of answering this question (January 2013). 98 months in equal to 8 years and 2 months.

14 months is 2 months greater than a year

1 month= 12 months 30 months = 2 years 6 months= 2 1/2 or 2.5 years

Six years is equal to 6 x 12 = 72 months. This is 72/2 = 36 times longer than two months.

1 year = 12 months so 4 years and 2 months = 12*4 months 2 months = 48 months + 2 months = 50 months.

1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. ------------------------------------------- 6 semesters--------------- 24 months (2 years)

A dog year is not a precise unit, but if is is 7 years, then a dog month would be 7 months so 1 year and two months would be 7 dog years and 14 dog months or 8 dog years and 2 months.