Best Answer

An average speed of 40 miles per hour.

Q: Jill drove to the amusement park It took her 2.5 hours to travel the 100 miles What was her speed?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

If you drove 35 mph for 2 hours, you would drive 70 miles. 35 X 2 = 70.

180 miles (60 x 3 = 180).

416

(4 hour) x (70 mi/hr) = 280 miles

360/4 = 90 miles per hour. So 2 hours x 90 = 180 miles. 360 + 180 = 540 miles.

Related questions

He would travel 3/5 of that or 165 miles.

That would depend on the average speed. If the average is 50 mph, they drove 650 miles.

About 8.3 mph at that rate of travel.

332.5 miles

If you drove 35 mph for 2 hours, you would drive 70 miles. 35 X 2 = 70.

180 miles (60 x 3 = 180).

40 mph

416

Lydia's speed on Tuesday was 180 miles divided by 3 hours, or 60 mph. If she then drove 7 hours at 60 mph, she drove 420 miles. Altogether, she drove 420 + 180 or 600 miles.

416 miles

204.6

You drove 91.25 miles.