    0

# The average speed in x2 + 5 km traveled in x-3 hours?

Updated: 10/29/2021 Aisah Roden Salim Ka...

Lvl 2
1y ago

60km/ Aisah Roden Salim Ka...

Lvl 2
1y ago   Earn +20 pts
Q: The average speed in x2 + 5 km traveled in x-3 hours?
Submit
Still have questions?  Related questions

### What is the average speed of a car that traveled 100 km after 1.25 hours?

avg. speed = distance traveled / timeso, 100 km / 1.25 hours = 80 km/hr

### What is the speed of a car that traveled 300.0 km in 5.5 hours?

The average speed of the car = 300 [km] / 5.5 [h] = 54.55 [km/h]. ==========================

### What is the average speed of a car that traveled a total of 75 kilometer in 2.5 hours?

The average speed would be 30 km/h Speed is measured in length per time (for example km/h), so to calculate the average speed you divide 75 km by 2.5 hours. 75km/2.5hours - which would be 75/2.5 km/h = 30 km/h.

21 km/h

30 kph

### How long would it take if you traveled 1250 km at an average speed of 65 km?

By unit of length and distance and conversion ,we can say that speed=distance/time time=1250/65=19.23 hours

40

### What is a car's average speed in kilometers per hour if a 90-kilometer trip takes three hours?

Average speed is the total distance traveled divided by the time taken.Average speed = total distance traveled/time taken = 90 km/3 h = 30kph

15.3333

### A car took 3hrs to complete a 240 km trip what was its average speed?

Average Speed is the distance traveled divided by the time it took to travel that distance.In this case, the distance traveled is 240 km, and the time is 3hrs.You do the calculation. (your answer will have the unit km/hr)

### A car traveled 80 km in 2 hours What was its average speed in km per hour?

maybe, you should get off wiki answers, and figure it out. lets see, you need to divide it down to km/pH. 80 kilometers = 2 hours, 40 kilometers in 1 hour. average speed? 40 km. that's saying they don't stop anywhere.

### What is the average speed of 3.0 h at 80.0 kmh and 4.0 h at 60.0 kmh?

5k/ph depending if your going down a hill or up 1 ======================================== Let's put a somewhat finer point on it: First, you traveled 80 km/hr for 3 hours, covering (80 x 3) = 240 km. Then, you traveled 60 km/hr for 4 hours, covering (60 x 4) = another 240 km. At the end of that time, you had traveled for (3 + 4) = 7 hours and covered (240 + 240) = 480 km. Your average speed is (480 / 7) = 68.57 km/hr(rounded)