Best Answer

Study guides

☆☆

Q: Traveling 75mph how long would it take you to travel 145 miles?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

It really depends on the speed of the car. If it is traveling at 60 miles per hour, it would travel 120 miles. If it is traveling at 20 miles per hour, it would travel 40 miles.

250/75 = 10/3 = 3 and 1/3 hours or 3.333 in decimal

That is a simple ratio problem. To travel 103 miles going 75 mph, it would be 103 miles/75 miles/hour, which is 1.37333... * 60 minutes which is 82.4 minutes or 82 minutes and 24 seconds precisely.

Time = Distance/Speed = 180m/75mph = 2.4 hours.

That would depend on the speed at which you are traveling.

Really? ... 8 MILES PER HOUR! The would travel EIGHT MILES IN AN HOUR!

Time = Distance divided by Rate Time = 411 miles/75mph = 5.48 hours Answer: It would take 5.48 hours to drive 411 miles at 75mph

You would divide 91.5 miles by 75 miles. You already know that it takes at least an hour because you are traveling farther than 75 miles. 91.5/75=1.22. That means 1 hour and 22/100 of an hour, or 13.2 minutes. You can test this by using fractions:22/100: 0.2213.2/60(minutes): 0.22So you know the minutes answer because it is equivalent to your previous answer. That means:It takes 1 hour and 13.2 minutes to drive 91.5 miles traveling at 75mph.

The number of miles you would travel in 8 minutes would depend on the speed you are traveling. At 60 miles per hour, you would travel 8 miles in 8 minutes.

That depends on the speed at which one is traveling.

8 minutes.

That depends on the speed at which one is traveling.

People also asked