Q: What does 30 days equal?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 30/24 = 1.25 days

1 year = 365 days 30 (365) + 7 = 10,957 days

One day is equal to 60 x 60 x 24 = 86400 seconds. Therefore, 30 days is equal to 30 x 86400 = 2592000 seconds.

Thirty days is equivalent to four weeks and two days.

One month can equal each of those numbers of days.

Related questions

There are 30/24 = 1.25 days

1.25 days.

1 year = 365 days 30 (365) + 7 = 10,957 days

One day is equal to 60 x 60 x 24 = 86400 seconds. Therefore, 30 days is equal to 30 x 86400 = 2592000 seconds.

Thirty days is equivalent to four weeks and two days.

163,830

One month can equal each of those numbers of days.

30 million seconds is equal to 347.22 days, or 11.4 months.

All of June, July, August and September. 30 + 31 + 31 + 30 would equal 122 days.

10 dollars doubled for every two days for a month

That depends. If you add the days of February and two other months with 30 days, then yes. Otherwise, no.

30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.