Best Answer

Thirty days is equivalent to four weeks and two days.

Q: How many days and weeks equal to 30 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

30 weeks x 7 (days in a week) = 210 days.

215 days is equivalent to 30 weeks and 5 days.

one month (30 days) is having = 4 weeks 1 day is having = 4/30 weeks 147 days are having = 4/30*147 = 19 weeks

About 30 weeks. A month is not a fixed number of days, but averages 30.4 days. So 7 months is 213 days, or 30 weeks and three days.

30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.

Related questions

30 weeks x 7 (days in a week) = 210 days.

30 days

215 days is equivalent to 30 weeks and 5 days.

There are 30 working days in six weeks.

one month (30 days) is having = 4 weeks 1 day is having = 4/30 weeks 147 days are having = 4/30*147 = 19 weeks

60 weeks and 6 days.

About 30 weeks. A month is not a fixed number of days, but averages 30.4 days. So 7 months is 213 days, or 30 weeks and three days.

30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.30 days.

There are 30/24 = 1.25 days

30.

About 6 weeks and 2 days.

7 days = 1 week Sept + Oct + Nov = 30 days + 31 days + 30 days = 91 days = 91 ÷ 7 weeks = 13 weeks