Q: What is 15 discount off 60.00?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

15 percent off means 15% discount applied to a number.Example:15% off of 170= 15% discount applied to 170= 170 - (15% * 170)= 170 - (0.15 * 170)= 170 - 25.5= 144.5

$163.96 after a 15% discount is taken.

3.60

discount of 15% means that you pay 85%

Discount: -132.60 Total: 744.60

Related questions

15 percent off means 15% discount applied to a number.Example:15% off of 170= 15% discount applied to 170= 170 - (15% * 170)= 170 - (0.15 * 170)= 170 - 25.5= 144.5

15% off

If it was a 15 dollar discount, the original price was 60.00+15=75.00 dollars.If it was a 15 percent discount, the original price was $70.59 as followsoriginalprice - originalprice *.15 = salepriceoriginalprice * (1-.15) = saleproceoriginalprice = saleprice / (1-.15)originalprice = 60.00 / .85originalprice is 70.588 or 70.59 dollars

$163.96 after a 15% discount is taken.

3.60

15% of $6,000.00= 15% * 6000= 0.15 * 6000= $900.00

discount of 15% means that you pay 85%

discount of 15% means that you pay 85%

discount of 15% means that you pay 85%

discount of 15% means that you pay 85%

15% off 5.50= 15% discount applied to 5.50= 5.50 - (15% 5.50)= 5.50 - 0.83= 4.67

15